Project

Vrijwilligerswerk in Portugal:

In het kuststadje Sesimbra, Portugal, ligt het hondenasiel Bianca. Het asiel vangt permanent zo’n 300 weeshonden op. Door de honden te verzorgen en te trainen probeert Bianca zo snel mogelijk een nieuw baasje voor hen te vinden. De honden staan te wachten om met je te spelen en te wandelen!

Vrijwilligerswerk in het hondenasiel

Je helpt op dit project bij de dagdagelijkse verzorging van de dieren (eten geven, wassen, hokken schoonmaken, …), je gaat wandelen met de honden en knapt kleine technische klusjes op (hokken vernieuwen, omheining herstellen, …). Als dierenvriend geef je de dieren echter vooral de aandacht die ze verdienen.

Praktisch

Verblijf:

Jullie zullen verblijven in een huis, dagelijks worden jullie opgehaald en gebracht naar het project. Het huis heeft een badkamers en enkele slaapkamers. Het ligt dicht bij een supermarkt.
Het eten zullen jullie zelf moeten maken.

Reisgegevens:

Een vlucht op Lissabon, daar worden jullie opgehaald door het project. De reisroute met e-ticket wordt tien dagen voor vertrek opgestuurd.

Prijs

  • Inbegrepen

Vlucht heen en terug, accommodatie en eten tijdens de werkweek, administratie en voorbereiding, verzekering (reisbijstand-, annulatie-, ongevallenverzekering en burgerlijke aansprakelijkheid), dagelijks vervoer van de slaapplaats tot het project.

  • Niet inbegrepen

Onvoorziene taksen en heffingen, accommodatie, eten en vervoer tijdens de vrije dagen, persoonlijke medicatie en inentingen.

  • Sociaal tarief
Via het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op het fonds, mail hiervoor naar Charlotte

Vrije tijd:

Vrije tijd is niet inbegrepen in de prijs.  Je kan wel kosteloos blijven slapen op jullie verblijfplaats tijdens de weekends.

Fondsenwerving

Voor dit bouwkamp hoef je geen extra fondsen in te zamelen.