Project

Vrijwilligerswerk in Georgië, Europa

Renoveer een opvangcentrum voor kinderen met een beperking

Dit seizoen strooit het Coronavirus jammer genoeg roet in het eten. Je kan momenteel enkel nog inschrijven voor een vrijwilligersreis in eigen land. Minder ver… maar daarom niet minder divers! Check alle resterende plekjes op onze website.

Eind november staat de lancering van ons nieuwe aanbod voor 2021 gepland. Hou dus zeker onze websitenieuwsbrieffacebookpagina of Instagramaccount in de gaten.

Meer over de annulatie van onze bouwkampen buiten België

In Kaspi, zo’n 50 km van de hoofdstad Tbilisi, bouwt de organisatie Momavali een leeg pand om tot een dagcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking.

Een 20-tal kinderen en jongeren kunnen er al terecht maar er is nog heel wat werk om het gebouw aan te passen aan de noden van de kinderen die er verblijven. Hier komt jouw hulp van pas!

Tijdens de vrije tijd zijn een bezoek aan de hoofdstad, een trektocht en/of te kamperen in de bergen aanraders. Een topproject voor wie al klussend dit nog relatief onbekende land wil ontdekken!

Praktisch

Verblijf

Jullie verblijven in het dagcentrum zelf (twee kamers voor de hele groep). Wasmachine en wifi is aanwezig. Project bereidt zelf de maaltijden en vegetarische maaltijden kunnen voorzien worden.

Reisgegevens

Een vlucht heen en terug, jullie worden opgehaald in Tbilisi door het project. De reisroute met e-ticket wordt tien dagen voor vertrek opgestuurd.

Prijs

  • Inbegrepen

Een vlucht heen en terug naar Tbilisi, accommodatie en eten tijdens de werkweek, administratie en voorbereiding, verzekering (reisbijstand-, annulatie-, ongevallenverzekering en burgerlijke aansprakelijkheid).

  • Niet inbegrepen

Onvoorziene taksen en heffingen, accommodatie, eten en vervoer tijdens de vrije dagen, plaatselijke vervoerskosten (vb van luchthaven naar project), persoonlijke medicatie en inentingen.

  • Sociaal tarief

Via het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op het fonds, mail hiervoor naar Charlotte

Fondsenwerving

Voor dit bouwkamp hoef je geen extra fondsen in te zamelen.