Project

Vrijwilligerswerk in Georgië, Europa

In Kaspi, zo’n 50 km van de Georgische hoofdstad Tbilisi, zet de organisatie Momavali zich sinds 2003 in voor kinderen en jongeren met een beperking. Zo organiseren ze regelmatig educatieve maar ook sportieve en culturele activiteiten.

Recent startte de organisatie met het ombouwen van een leeg pand tot een dagcentrum voor een 20-tal kinderen met een beperking. Er is echter nog heel wat werk om het gebouw aan te passen aan de noden van de kinderen die er verblijven. Bovendien is er ook nog nood aan extra kamers.

Je gaat hier als vrijwilliger dan ook aan de slag om de nodige technische aanpassingen te voorzien. Verblijven doe je in het centrum zelf. Tijdens de vrije tijd zijn een bezoek aan de hoofdstad, een trektocht en/of te kamperen in de bergen aanraders. Een topproject voor wie al klussend dit nog relatief onbekende land wil ontdekken!

Praktisch

Verblijf

Jullie verblijven in het dagcentrum zelf (twee kamers voor de hele groep). Wasmachine en wifi is aanwezig. Project bereidt zelf de maaltijden en vegetarische maaltijden kunnen voorzien worden.

Reisgegevens

Een vlucht heen en terug, jullie worden opgehaald in Tbilisi door het project. De reisroute met e-ticket wordt tien dagen voor vertrek opgestuurd.

Prijs

  • Inbegrepen

Een vlucht heen en terug naar Tbilisi, accommodatie en eten tijdens de werkweek, administratie en voorbereiding, verzekering (reisbijstand-, annulatie-, ongevallenverzekering en burgerlijke aansprakelijkheid).

  • Niet inbegrepen

Onvoorziene taksen en heffingen, accommodatie, eten en vervoer tijdens de vrije dagen, plaatselijke vervoerskosten (vb van luchthaven naar project), persoonlijke medicatie en inentingen.

  • Sociaal tarief

Via het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op het fonds, mail hiervoor naar Charlotte

Fondsenwerving

Voor dit bouwkamp hoef je geen extra fondsen in te zamelen.