Project

Vrijwilligerswerk in Bosnië-Herzegovina:

Nabij Sarajevo fokt Norwegian People’s aid Belgische herdershonden. Ze trainen de honden en leiden hen op tot explosievenhonden. Ze worden vervolgens wereldwijd ingezet om landmijnen en explosieven op te sporen.
Ben je een echte dierenliefhebber? Dan kan je hier deze zomer aan de slag. Je help bij de verzorging van de dieren in opleiding, je gaat met hen wandelen en helpt de jongste dieren te socialiseren.

Tijdens de vrije momenten ontdek je de hoofdstad van Bosnië-Herzegovina en maak je kennis met de (oorlogs)geschiedenis van de regio.

Praktisch

Verblijf

Jullie verblijven in een appartement dicht van het project. Er zijn bedden aanwezig en een keukentje. Je bereidt zelf de maaltijden.

Reisgegevens

Vliegen op Sarajevo, jullie worden opgehaald aan de luchthaven.

Prijs

  • Inbegrepen

Vlucht heen en terug naar Sarajevo, accommodatie en eten tijdens de werkweek, administratie en voorbereiding, verzekering, transport naar project.

  • Niet inbegrepen
Onvoorziene taksen en heffingen, accommodatie, eten en vervoer tijdens de vrije dagen, plaatselijke vervoerskosten, persoonlijke medicatie en inentingen.
  • Sociaal tarief

Via het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op het fonds, mail hiervoor naar Charlotte

Fondsenwerving

Voor dit bouwkamp hoef je geen extra fondsen in te zamelen omdat het project over voldoende materiaal beschikt.