Project

Vrijwilligerswerk in Armenië

Technisch werk in een tehuis voor achtergelaten baby's en kinderen + opvangcentrum voor moeders

Dit seizoen strooit het Coronavirus jammer genoeg roet in het eten. Je kan momenteel enkel nog inschrijven voor een vrijwilligersreis in eigen land. Minder ver… maar daarom niet minder divers! Check alle resterende plekjes op onze website.

Eind november staat de lancering van ons nieuwe aanbod voor 2021 gepland. Hou dus zeker onze websitenieuwsbrieffacebookpagina of Instagramaccount in de gaten.

Meer over de annulatie van onze bouwkampen buiten België

De vzw "Bari Mama" (ongeveer 12 km van de hoofdstad Yerevan) zorgt voor baby's die in de steek zijn gelaten vanwege hun slechte gezondheid, en wezen met een handicap. In Bari Tnak (het huis van de organisatie) hebben de moeders de mogelijkheid om met hun kinderen te leven totdat ze herenigd kunnen worden met de rest van het gezin. De organisatie neemt zowel kinderen als hun moeders op. In dit bouwkamp worden de gebouwen (Bari Tnak) van de organisatie gerenoveerd en afgewerkt. Een ander gebouw voor de kinderen moet dit jaar worden opgeleverd. De vrijwilligers helpen met alle nodige renovatiewerkzaamheden.

Vrijwilligerswerk

gipsplaten constructie, schilderen, timmerwerk, algemene renovatiewerkzaamheden.

Praktisch

Verblijf:

Jullie verblijven op het terrein zelf, maaltijden worden voorzien. Verwacht niet te veel luxe.

Reisgegevens:

Een vlucht naar Jerevan, jullie worden in de luchthaven opgehaald. De reisroute met e-ticket wordt tien dagen voor vertrek opgestuurd.

Prijs

  • Inbegrepen
Transport (H&T), logies en maaltijden tijdens de werkweek (middagmaal niet inbegrepen), reis- en annulatieverzekering, verzekering BA en lichamelijke ongevallen, administratie en voorbereiding.
  • Niet inbegrepen
Onkosten vrije tijd (vervoer + logement en eten), persoonlijke medicatie en inentingen, internationaal paspoort, onvoorziene taksen en heffingen.
  • Sociaal tarief

Via het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op het fonds, mail hiervoor naar Charlotte

Fondsenwerving

Er is geen fondsenwerving nodig.