Project

Vrijwilligerswerk in Armenië

Technisch werk op een vakantiekamp voor ondermeer kinderen met beperking

Dit seizoen strooit het Coronavirus jammer genoeg roet in het eten. Je kan momenteel enkel nog inschrijven voor een vrijwilligersreis in eigen land. Minder ver… maar daarom niet minder divers! Check alle resterende plekjes op onze website.

Eind november staat de lancering van ons nieuwe aanbod voor 2021 gepland. Hou dus zeker onze websitenieuwsbrieffacebookpagina of Instagramaccount in de gaten.

Meer over de annulatie van onze bouwkampen buiten België

De vzw ‘Bari Mama’ zet zich in voor kleine kinderen die achtergelaten werden, voor kinderen met beperking maar ook voor moeders die het even moeilijk hebben. Die laatste komen dan in soort van crisisopvang voor enkele weken/maanden, samen met hun kind(eren).

Jaarlijks organiseert de vzw een vakantiekamp voor de kinderen aan het Sevan meer. Wij gaan dit jaar helpen om het vakantiedomein en de slaapruimtes te verbeteren en rolstoelvriendelijk te maken.

Vrijwilligerswerk:

We helpen er met het domein rolstoelvriendelijk te maken, alsook met het bouwen van een huisje (metselen, schilderen).

Praktisch

Verblijf:

Jullie verblijven op het terrein zelf, maaltijden worden voorzien. Verwacht niet te veel luxe.

Reisgegevens:

Een vlucht naar Jerevan, jullie worden in de luchthaven opgehaald. De reisroute met e-ticket wordt tien dagen voor vertrek opgestuurd.

Prijs

  • Inbegrepen
Transport (H&T), logies en maaltijden tijdens de werkweek (middagmaal niet inbegrepen), reis- en annulatieverzekering, verzekering BA en lichamelijke ongevallen, administratie en voorbereiding.
  • Niet inbegrepen
Onkosten vrije tijd (vervoer + logement en eten), persoonlijke medicatie en inentingen, internationaal paspoort, onvoorziene taksen en heffingen.
  • Sociaal tarief

Via het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op het fonds, mail hiervoor naar Charlotte

Fondsenwerving

Er is geen fondsenwerving nodig.