Prijsdetail

18- TOT 30- JARIGEN

Binnen deze leeftijdscategorie maken we onderscheid tussen vrijwilligersreizen binnen en buiten Europa. Het is immers duidelijk dat de reiskosten, bestaande uit de vlucht/trein en de reis- en annulatieverzekering, (blauw) buiten Europa hoger oplopen en dan ook een grotere kost vormen binnen de totaalprijs. 

 


 

Binnen Europa is het dan vaak weer duurder om te logeren (geel) en te overnachten (geel). Het aandeel van de inschrijving zelf (groen), dat bestaat uit lidgeld, maar ook vorming en een bijdrage voor de vrijwilligersverzekering die Bouworde afsluit, blijft vergelijkbaar binnen en buiten Europa.

 

 

15- TOT 17- JARIGEN

Wat het kostenplaatje voor 15- tot 17- jarige vrijwilligers betreft, merken we al gauw op dat bij hen, in tegenstelling tot bij 18+'ers, ook alle vrijetijdsuitgaven inbegrepen zijn in de reiskost (blauw). Daarnaast loodsen 2 door Bouworde opgeleide kampbegeleiders deze vrijwilligersreizen in goede banen. Dat is duidelijk te zien in de prijssamenstelling (donkergroen).

 

 

 

Ook bij 15- tot 17- jarigen is de afstand tot de bestemming bepalend voor de kostprijs. Zo is duidelijk te zien dat de reiskost (blauw) voor kampen naar bestemmingen buiten Europa & Marokko , omwille van de duurdere vliegtickets, een groter aandeel vormt in het geheel.
Om de prijs enigszins te drukken, verlaagt Bouworde vzw echter bewust de kosten voor inschrijving (groen: lidgeld, vrijwilligersverzekering & vorming).

 

 

KALENDER