Bouworde Vlaanderen VZW

 • slide
 • slide

Inschrijven

 • Praktisch
 • Op kamp in 2018

 

Inschrijven? Dat doe je zo!

 • Bekijk het kampaanbod en onthoud de kampcodes die jou interesseren (bv. NP1660)
 • Klik door naar het inschrijvingsformulier (link naar inschrijvingsformulier) en vul alle velden in.

Je hebt je nu kandidaat gesteld voor deze kampen. Op basis van deze kandidatuur sturen we jou via e-mail een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

 • Hou dus je mailbox in de gaten - ook de spam of Ongewenste Post - want je ontvangt een paar dagen na je online inschrijving een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Na drie werkdagen zonder nieuws, contacteer je ons best.
 • Alle geïnteresseerde kandidaten nodigen we voor de definitieve inschrijving uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek polsen we naar de motivatie, persoonlijkheid, verwachtingen en ervaringen van de kandidaat-deelnemer.
 • Na het gesprek wordt beslist of de kandidaat-deelnemer zich al dan niet definitief kan inschrijven voor het langdurige kamp. Na een positief gesprek ontvang je via e-mail het bevestigingsformulier waarmee je je definitief kan inschrijven.
 • Print de verzonden documenten af en lees alles aandachtig. Indien je akkoord gaat met het voorgestelde kamp, onderteken je het bevestigingsformulier. Hierop verklaar je kennis te hebben genomen van de organisatienota en de algemene en bijzondere voorwaarden (die we je samen met het bevestigingsformulier toesturen).
 • Je mailt ons de gescande versie binnen de zeven dagen terug of je stuurt het per post naar Bouworde vzw, JP Minckelersstraat 78, 3000 Leuven.
 • Je voegt een kopie van je World Assistance Card bij het bevestigingsformulier (identificatiezijde). Bezorg ons ook tijdig een recent uittreksel uit het strafregister.
 • Ook binnen de zeven dagen stort je het gevraagde bedrag voor het bouwkamp met duidelijke vermelding van je naam en kampcode (bv. NP1660) op het rekeningnummer BE16 7330 4975 5774.

Proficiat! Je bent nu definitief ingeschreven.

Oei, ik heb me bedacht...

Vóór je bevestiging

Indien je niet op het voorstel kan ingaan, laat je ons dat gewoon even weten via telefoon of mail. Je online inschrijving vervalt kosteloos.

Ná je bevestiging

Je hebt je engagement met je handtekening bevestigd en dus zijn de annulatievoorwaarden van toepassing. In je eigen belang breng je ons zo snel mogelijk per brief of fax op de hoogte dat je niet mee kan op bouwkamp.

Een project volzet? Hoe kon ik dat weten?

In volle inschrijvingsperiode duurt het enkele dagen voordat een project op de site als volzet aangeduid staat. Het kan immers dat er voldoende kandidaten waren voor het kamp, maar dat wij nog niet alle bevestigingsformulieren ondertekend teruggestuurd kregen. Op die manier kan het zijn dat je jouw eerste projectkeuze niet toegewezen krijgt op het moment dat het kamp van je keuze toch niet als volzet op de website staat aangeduid. Om deze reden vragen we om een tweede en derde keuze aan te duiden.

Zijn alle kampen van je voorkeur volzet, dan nemen wij met jou contact op om een alternatief te zoeken.

Belangrijk weetje: Op de lancering heb je steeds voorinschrijfrecht. Daarna worden de inschrijvingen aanvaard op basis van de volgorde van de online inschrijving.

Gebeten door vrijwilligerswerk? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je in!

Kalender

18/11 : Evaluatie groepsbegeleiders
Evaluatie voor jongeren die in 2017 een vrijwilligersreis vo ... meer info
25/11 : Lancering Aanbod Vrijwilligersreizen 2018
25/11/2017 LANCERING VRIJWILLIGERSREIZEN 2018 Kriebelt het ... meer info
25/11 : Introductiemoment vrijwilligerspool
Voor nieuwe vrijwilligers organiseren we een introductiemome ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info