Dit seizoen strooit het Coronavirus jammer genoeg roet in het eten. Je kan momenteel enkel nog inschrijven voor een vrijwilligersreis in eigen land. Minder ver… maar daarom niet minder divers!

Check alle resterende plekjes op onze website.

Eind november staat de lancering van ons nieuwe aanbod voor 2021 gepland. Hou dus zeker onze websitenieuwsbrieffacebookpagina of Instagramaccount in de gaten.

Meer over de annulatie van onze bouwkampen buiten België

Sta je te popelen om voor een langere periode naar het buitenland te gaan? Voor jongeren die op zoek zijn naar dat ietsje meer biedt Bouworde vzw verschillende mogelijkheden om langdurig op vrijwilligersreis te trekken. Kies voor een van de voorgestelde combinatiereizen hieronder. Ofwel laat je, en dat is helemaal nieuw, een langere vrijwilligersreis op maat uitwerken.

Daarbij snuister je doorheen ons aanbod en zijn er volgende opties:

  • Blijf langer op 1 project: Je breidt dan je eerste vrijwilligersreis uit met een vrijwilligersreis op hetzelfde project
    bv. NP2001 gevolgd door NP2002 of BA2000 gevolgd door BA2001, ...
  • 2 verschillende projecten in 1 land: Na je eerste vrijwilligersreis reis je verder naar een nieuw project in hetzelfde land
    bv. ID2002 (Sukaraja) en daarna ID2003 (Baturraden), MA2001 (Imoulasse) en vervolgens MA2002 (Taroudant), ...

De prijzen van de voorgestelde combinatiereizen liggen vast. Voor de vrijwilligersreizen op maat werken we een apart prijsvoorstel uit. Aangezien je, als je langer in hetzelfde land/op hetzelfde project blijft, geen extra vliegticket nodig hebt, is de kostprijs extra aantrekkelijk.

 

Een langdurige vrijwilligersreizen op maat aanvragen? Wannes is je contactpersoon voor alle langdurige vrijwilligersreizen.