Ook in 2022 verwachten we nog een aantal beperkingen ten gevolge van de covid-19 pandemie, … maar toch hopen we er een min of meer ‘normaal’ vrijwilligersseizoen van te kunnen maken. Dat is goed nieuws! 

Binnen Europa breiden we de vrijwilligersmogelijkheden uit en ook buiten Europa zien we voorzichtig aan weer opties. Bouworde doet er ook in 2022 alles aan om jouw vrijwilligersreis veilig en gezond te laten verlopen. Lees er alles over in ons Bouworde & corona-dossier.

Algemeen

Sta je te popelen om voor een langere periode naar het buitenland te gaan? Voor jongeren die op zoek zijn naar dat ietsje meer biedt Bouworde vzw verschillende mogelijkheden om langdurig op vrijwilligersreis te trekken. Kies voor een van de voorgestelde combinatiereizen hieronder. Ofwel laat je, en dat is helemaal nieuw, een langere vrijwilligersreis op maat uitwerken.

Daarbij snuister je doorheen ons aanbod en zijn er volgende opties:

  • Blijf langer op 1 project: Je breidt dan je eerste vrijwilligersreis uit met een vrijwilligersreis op hetzelfde project
  • 2 verschillende projecten in 1 land: Na je eerste vrijwilligersreis reis je verder naar een nieuw project in hetzelfde land

De prijzen van de voorgestelde combinatiereizen liggen vast. Voor de vrijwilligersreizen op maat werken we een apart prijsvoorstel uit. Aangezien je, als je langer in hetzelfde land/op hetzelfde project blijft, geen extra vliegticket nodig hebt, is de kostprijs extra aantrekkelijk.

Een langdurige vrijwilligersreizen op maat aanvragen? Wannes is je contactpersoon voor alle langdurige vrijwilligersreizen.

Vrijwilligen in 2022

Vanaf zaterdag 20/11 kan je het aanbod vrijwilligersreizen voor 2022 terugvinden op onze websiteInschrijven kan vanaf zaterdag 27/11 online! Dezelfde dag organiseert Bouworde opnieuw een volledig digitale lanceringsdag.