Voorlopig blijft het nieuwe Coronavirus invloed hebben op onze werking. In 2021 is het niet mogelijk om verschillende vrijwilligersreizen met elkaar te combineren aangezien dat een veilige bubbelwerking kan beïnvloeden. Van zodra het kan werkt Bouworde echter opnieuw mogelijkheden uit voor wie langdurig op vrijwilligersreis wil.

Sta je te popelen om voor een langere periode naar het buitenland te gaan? Voor jongeren die op zoek zijn naar dat ietsje meer biedt Bouworde vzw verschillende mogelijkheden om langdurig op vrijwilligersreis te trekken. Kies voor een van de voorgestelde combinatiereizen hieronder. Ofwel laat je, en dat is helemaal nieuw, een langere vrijwilligersreis op maat uitwerken.

Daarbij snuister je doorheen ons aanbod en zijn er volgende opties:

  • Blijf langer op 1 project: Je breidt dan je eerste vrijwilligersreis uit met een vrijwilligersreis op hetzelfde project
  • 2 verschillende projecten in 1 land: Na je eerste vrijwilligersreis reis je verder naar een nieuw project in hetzelfde land

De prijzen van de voorgestelde combinatiereizen liggen vast. Voor de vrijwilligersreizen op maat werken we een apart prijsvoorstel uit. Aangezien je, als je langer in hetzelfde land/op hetzelfde project blijft, geen extra vliegticket nodig hebt, is de kostprijs extra aantrekkelijk.

Een langdurige vrijwilligersreizen op maat aanvragen? Wannes is je contactpersoon voor alle langdurige vrijwilligersreizen.