Algemeen

Hieronder vind je onze vrijwilligersreizen voor jongeren tussen 18 en 30 jaar terug. Kies voor een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject op een van onze diverse bestemmingen wereldwijd!

Deelnemen kan vanaf het jaar waarin je 18 wordt. Voor een aantal vrijwilligersreizen moet je minimum 21 jaar zijn of worden in 2020. Je kan mee op vrijwilligersreis tot aan je 31ste verjaardag.

Prijs

In de prijs is transport (vlucht/trein/bus heen en terug) inbegrepen. Bij algemene informatie vind je meer info terug over de prijs.
Inbegrepen:

  • Inschrijving: lidgeld, vrijwilligersverzekering, voorbereidende vorming
  • Verblijf: logement & maaltijden; enkel op werkdagen
  • Reiskost: vlucht, bus of trein, reisbijstands- en annulatieverzekering

Niet inbegrepen: uitgaven tijdens de vrije tijd, onverwachte taksen en heffingen van vervoersmaatschappijen. Soms is ook lokaal vervoer van bv. luchthaven tot project nog niet inbegrepen.

Vrije Tijd

Afhankelijk van de gekozen vrijwilligersreis kan je de vrije tijd zelf invullen, organiseert het project mee de vrije tijd of ligt het vrijetijdsprogramma al vast. Deze kost is nog niet inbegrepen in de prijs. 

Fondsenwerving

Verschillende projecten vragen aan de vrijwilligers om extra fondsen in te zamelen. Met deze fondsen kan het project het nodige materiaal aankopen waarmee jullie aan de slag kunnen gaan. Je vindt een richtbedrag van de in te zamelen fondsen bij ‘Fondsenwerving’.

Nieuw! Vrijwilligersreizen 18-25 jaar

Spotte je onze nieuwe werking voor 18-25-jarigen al?
Een aanrader voor wie net iets onbezorgder op vrijwilligersreis wil!
Naast vervoer en verblijf zijn ook vrijetijdsactiviteiten en een begeleider (zowel tijdens werk als vrije tijd) inbegrepen in de totaalprijs van deze specifieke vrijwilligersreizen.

Ontdek alle vrijwilligersreizen voor 18-25-jarigen

 

Je contactpersoon voor alle vrijwilligersreizen voor 18-30-jarigen is Wannes.