Bouworde Vlaanderen VZW

  • slide
  • slide

15-17 jaar

MA1445

Marokko: 25/10-01/11/2014

Taroudant (15-17)

  • Prijs:€ 725 + € 100
  • Max. aantal deeln.:8+2 kampbegeleiders
  • Omschrijving:Verzorging en animatie van weeskinderen
  • Soort: FondsenwervingInt. paspoortSociaal bouwkampVaccinatie

Marokko is een betoverend land met een fascinerende cultuur, maar jammer genoeg ook een land waar heel wat kinderen het hard te verduren krijgen. Laat je bouwkamp kleuren door de warme volksaard en geef zelf kleur aan het leven van de weeskinderen in Taroudant. Zij staan immers te springen om jouw aandacht en affectie. Het weeshuis is onderbemand en kan daarom best wat helpende handen en enthousiaste jongeren gebruiken. Geef jouw vakantie een magisch Noord-Afrikaans tintje en tover een lach op het gezicht van de weeskinderen.

Taakomschrijving: Verzorging en animatie van weeskinderen, zowel baby’s als peuters en kleuters.


Verblijf: Jullie logeren bij het gezin van onze Marokkaanse contactpersoon Hlimou in beperkte Westerse omstandigheden. Het is dus een intense inleefervaring. Je zorgt zelf voor een matje en slaapzak.
 

Maaltijden: De maaltijden worden voor jullie voorzien door de Marokkaanse familie waar jullie verblijven.

Reisgegevens: Jullie reizen met het vliegtuig en worden op de luchthaven afgehaald door onze contactpersoon.


Reisgeneeskunde
: We raden iedere deelnemer ten stelligste aan zich te laten vaccineren tegen Hepatitis A + B en DTP (difterie, tetanus en polio). Informeer hierover tijdig bij je huisarts. Bouworde zorgt voor EHBO. Eventuele medicatie neem je zelf mee.


Vrije tijd: Tijdens de vrije dagen is Hlimou graag jullie persoonlijke gids. Een bezoek aan de Hammam, de souks, de stad Marrakech en Taroudant zelf, behoren zeker tot de mogelijkheden.

Fundraising?

Dit bouwkamp is een kamp met euro-symbool. Voor dit bouwkamp is fondsenwerving noodzakelijk omdat het project niet voldoende middelen heeft om (bouw)materialen aan te kopen. Door vooraf fondsen te werven, kan je op je kamp nuttig werk verrichten en bijdragen aan de verbetering van de levensomstandigheden van de plaatselijke bevolking.

We verwachten van de deelnemers aan dit kamp dan ook een extra inspanning om aan fondsenwerving te doen.


Hoe?

In de eerste plaats betaal je als deelnemer aan dit bouwkamp 100 euro extra. In ruil krijg je een pakket met gadgets die je kan verkopen. De 100 euro kan je zo terugverdienen*.

Daarnaast moedigen we je aan om bijkomende fondsenwervingsactiviteiten te organiseren (wafelslag, sponsortocht, …).

Wat je concreet kan doen om extra centen in te zamelen voor jouw kamp ontdek je hier.


Ter info

Voor alle ingezamelde fondsen geldt dat 90% integraal bij het project belandt. De overige 10% gaat naar de ondersteuning van de specifieke projectwerking (prospecties, kwaliteitsbewaking, administratieve ondersteuning subsidiedossiers, …) en dekt, waar mogelijk, bankkosten.

Meer info? Stuur een mailtje naar Karen

* van de 100 euro gaat er 75 euro rechtstreeks naar je project. De resterende 25 euro vergoedt de productiekost van de gadgets.

Schrijf je in!

Kalender

18/10 : Bezoek de infostand - VUB Go Abroad
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
18/10 : Bezoek de infostand - KUL Go International
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
21/10 : Bezoek ons tijdens Go Strange!
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info