Bouworde Vlaanderen VZW

  • slide
  • slide

15-17 jaar

PL1440

Polen: 02/07-13/07/2014

Piskorzyna

  • Prijs:€ 605
  • Max. aantal deeln.:12+2 kampbegeleiders
  • Omschrijving:Paarden verzorgen, renoveren van stallen, hekwerken, ...
  • Soort: Ecologisch bouwkampTechnisch bouwkamp

Ben jij een paardenliefhebber en wil je je steentje bijdragen aan een project dat mishandelde paarden opvangt? Dan voel je je vast thuis bij Tara, een Pools paardenasiel dat zich verzet tegen de wanpraktijken die sommige paarden moeten ondergaan. Tara huisvest tientallen paarden, maar je vindt ook konijnen, honden, katten, geiten en koeien op de meer dan 100 jaar oude boerderij. Het project biedt de mogelijkheid om de authentieke Poolse cultuur van binnenuit te beleven.

Taakomschrijving: Renoveren en opkuisen van stallen, hekwerken voor de weiden bouwen, dieren eten geven

Verblijf: De vrijwilligers verblijven op het project zelf. Er zijn bedden aanwezig.


Maaltijden: Vrijwilligers doen zelf inkopen en bereiden zelf hun maaltijden. Gezien de aard van dit project verwachten de projectverantwoordelijken dat er vegetarische maaltijden gemaakt worden.

Reisgegevens: Jullie reizen met het vliegtuig vanuit Eindhoven (NL). Van de luchthaven tot aan het project gebruiken jullie het openbaar vervoer.

Reisgeneeskunde: We raden iedere deelnemer ten stelligste aan zich te laten vaccineren tegen Hepatitis A + B, DPT en Buiktyfus. Informeer hierover tijdig bij je huisarts. Bouworde zorgt voor EHBO. Eventuele medicatie neem je zelf mee.

Vrije tijd: Het terrein van het project biedt mogelijkheden voor heel wat buitenactiviteiten. Daarnaast behoren uitstappen naar de steden Wroclaw en Poznan tot de mogelijkheden.

Fundraising?

Dit bouwkamp is een kamp zonder euro-symbool. Voor dit bouwkamp hoef je geen extra fondsen in te zamelen omdat het project over voldoende materiaal beschikt.

Toch zijn extra inkomsten ook op dit kamp meer dan welkom. We moedigen extra fondsenwervingsacties dan ook graag aan.

Wat je concreet kan doen om extra centen in te zamelen voor jouw kamp (of voor een ander noodlijdend project) ontdek je hier.


Ter info

Voor alle ingezamelde fondsen geldt dat 90% integraal bij het project belandt. De overige 10% gaat naar de ondersteuning van de specifieke projectwerking (prospecties, kwaliteitsbewaking, administratieve ondersteuning subsidiedossiers, …) en dekt, waar mogelijk, bankkosten.

Schrijf je in!

Kalender

21/10 : Bezoek ons tijdens Go Strange!
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
18/11 : Evaluatie groepsbegeleiders
Evaluatie voor jongeren die in 2017 een vrijwilligersreis vo ... meer info
25/11 : Lancering Aanbod Vrijwilligersreizen 2018
25/11/2017 LANCERING VRIJWILLIGERSREIZEN 2018 Kriebelt het ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info