Foto- en filmpjeswedstrijd

Trek jij deze zomer op vrijwilligersreis? Hou dan je fototoestel, GSM, GoPro, … in de aanslag! 
Ook dit jaar gaan we op zoek naar de mooiste, leukste, zotste foto’s en filmpjes uit onze bouwkamplanden. Ontroer ons, verbaas ons, verras ons, … win ons hart met jouw foto- en/of filmtalent!

Sponsor Joker zorgt alvast voor een mooie prijzenpot (trekrugzakken, waka-waka’s -powerbank op zonne-energie-, en last but not least, … een ballonvlucht voor 3 personen)!

Kies je categorie

 In 2018 gooien we de foto- en filmwedstrijd over een andere boeg. Deelnemen kan dit jaar binnen 4 categorieën:

  1. Vrijwilligerswerk – technisch, sociaal of ecologisch
  2. Natuur & cultuur – typisch voor jouw bouwkampland
  3. Groepsfoto – originaliteit is een plus
  4. Filmpje – dat alle facetten van de reis omvat

Voor de publieksprijs maakt de jury een selectie binnen de eerste drie categorieën. Deze geselecteerde foto’s dingen dan in onze Facebookwedstrijd (15/10 tot 25/10/2018) naar de meeste stemmen van het publiek.

Tip - Ontdek hier naar welke foto’s de jury op zoek is

Voorwaarden

  • Elke vrijwilliger die in 2018 op vrijwilligersreis trekt, mag foto’s of filmpjes insturen.
  • Je zendt maximum 3 foto’s per categorie in.
  • Je zendt enkel de originele foto in (geen download van Facebook of Instagram screenshots), liefst met een hoge resolutie (300 dpi of min. 1MB/foto)
  • Filters of (Instagram)effecten zijn niet toegelaten en ook zwart-wit foto’s kan je niet inzenden.
  • Wat de filmpjeswedstrijd betreft, komen enkel gemonteerde filmpjes in aanmerking. Fotofilmpjes komen niet in aanmerking.
  • Foto’s en filmpjes inzenden kan tot 30/09 (om 12u)

Jury

De jury bestaat uit Bouwordemedewerkers. Zij selecteren de winnaars in bovengenoemde categorieën en maken binnen de eerste drie categorieën een preselectie van foto’s die deel kunnen nemen aan de publiekswedstrijd.

Bekendmaking

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht na afloop van de wedstrijd (november). De winnaars worden ook bekend gemaakt via onze website, facebookpagina en nieuwsbrief.

Deelnemen

Kies per categorie de 3 beste foto’s en/of het beste filmpje uit, benoem ze met je kampcode en naam (bv. MA1800 – Pieter De Bakker) en upload ze hieronder.

 

KLIK HIER OM FOTO'S / FILMPJE IN TE ZENDEN

 

Door je foto’s en/of filmpje in te zenden verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement.Bekijk hier de vorige winnaars of lees meer en ontdek jurytips om deze foto- en filmwedstrijd te winnen!

KALENDER