Bouwordefonds

Een vrijwilligersreis is niet voor elke jongere weggelegd. Daarom richtte Bouworde recent het Bouwordefonds op. Met dit fonds geven we jongeren uit gezinnen met een laag inkomen de kans om aan sterk verlaagd tarief deel te nemen aan een vrijwilligersreis. Zo willen we financiële drempels wegwerken en alle jongeren de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een unieke inleefreis.

Voor wie?

Met het Bouwordefonds willen we jaarlijks een financiële tegemoetkoming bieden aan jongeren die het nodig hebben. Jongeren die via een klevertje van hun ziekenfonds kunnen aantonen dat ze in het stelsel van verhoogde tegemoetkoming zitten, kunnen aanspraak maken op een financiële tegemoetkoming van het Bouwordefonds. Een tegemoetkoming vraag je aan door te mailen naar [email protected], vóór je kampinschrijving.

Solidariteitsbijdrage?

Vanaf 2018 draagt elke deelnemer een steentje bij aan het Bouwordefonds. In het inschrijvingsgeld zit een kleine solidariteitsbijdrage verrekend. De bijdragen komen terecht in het Bouwordefonds en bieden de mogelijkheid om meer jongeren te laten deelnemen. Vele handen maken licht werk en vele kleine bijdragen kunnen het verschil maken.

Bouwordefonds steunen?

Bouworde organiseert daarnaast ook verschillende acties om het Bouwordefonds aan te dikken. Wil je zelf een bijdrage leveren? Koop een totebag, organiseer een actie of stort een bijdrage. Alle extra’s voor het Bouwordefonds zijn welkom!

Totebags

Op zoek naar een handige tas, origineel geschenk of leuk hebbedingetje? Bouworde ontwierp verschillende totebags en verkoopt deze ten voordele van het Bouwordefonds. Bestel je totebag door een mailtje te sturen naar [email protected] of pik je exemplaar mee tijdens de preparee.
Eén totebag kost 10 euro. Momenteel zijn onderstaande ontwerpen beschikbaar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online shoppen via Trooper

Bouworde financieel steunen door gewoonweg online te shoppen bij Cool blue, Collect&Go, A.S. Adventure, … Dat kan via Trooper! Surf naar Bouwordes trooperpagina, selecteer onderaan de winkel van je keuze en shop zoals gewoonlijk. Het kost jou geen cent meer maar help ons enorm vooruit! 

Ontdek hoe het werkt

 

Acties

Zin om een actie te organiseren voor het Bouwordefonds? Op zoek naar een leuk doel om te steunen?  Neem contact op met [email protected] . We bekijken graag samen met jou wat mogelijk is.

KALENDER