Bouworde Vlaanderen VZW

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Wedstrijdreglement

Wie kan er deelnemen?

Iedereen die in 2017 deelneemt aan een vrijwilligersactiviteit van Bouworde vzw. Zowel bouwkampen, lange termijnprojecten, als open werkdagen en workshops komen in aanmerking. Alle foto’s moeten ons ten laatste vrijdag 29 september 2017 (vóór 17u) bereiken

Wat inzenden?

Digitale foto’s en filmpjes van een Bouwordeactiviteit uit 2017.

  • Elke deelnemer mag max. 5 foto’s en 1 filmpje inzenden
  • Elke foto/filmpje is als volgt benoemd: kampcode + voornaam & naam + nr.

vb. BE1600 Jef Peeters 1, BE1600 Jef Peeters 2, …

  • Zowel kleurenfoto’s als zwart-wit exemplaren komen in aanmerking
  • De minimumresolutie van de foto’s bedraagt 3 megapixels.
  • Door je foto’s/filmpjes in te sturen voor de fotowedstrijd verklaar je je akkoord met het reglement

Kies je vijf beste foto’s eruit voor de wedstrijd, maar aarzel niet om zoveel foto’s als je wil te uploaden via de hiervoor voorziene link op onze website!

Hoe deelnemen?

Foto’s en filmpjes insturen voor de wedstrijd kan via onze website!

En verder ...

Het ingezonden materiaal is mede-eigendom van Bouworde vzw. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventueel verloren postzendingen of technische problemen tijdens het opladen van de foto. Bouworde vzw heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor haar publicaties en promotie. De fotograaf blijft verantwoordelijk voor het portretrecht (akkoord van afgebeelde personen en copyright op bepaalde gebouwen en monumenten). Bouworde verbindt zich ertoe de foto enkel te gebruiken voor haar eigen publicaties en voor publicatie van derden voor zover gerelateerd aan de Bouwordewerking (bv. voor een artikel in krant of tijdschrift).
De jury bestaat uit beroepskrachten van Bouworde vzw zodat alle vrijwilligers kunnen deelnemen. De beslissing van de jury is onherroepelijk. Er wordt geen enkele telefonische, elektronische of schriftelijke correspondentie gevoerd over deze wedstrijd. De organisatoren kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van wijzigingen of annulering van de wedstrijd wegens overmacht.
De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht. De winnende foto’s verschijnen vanaf dan ook op de website en ontvangen leuke prijzen!

 

Schrijf je in!

Kalender

07/10 : Evaluatie groepsbegeleiders
Evaluatie voor jongeren die in 2017 een vrijwilligersreis vo ... meer info
07/10 : Preparee België - herfstkampen
  Voorbereidende vorming voor vrijwilligers die ... meer info
25/11 : Lancering Aanbod Vrijwilligersreizen 2018
25/11/2017 LANCERING VRIJWILLIGERSREIZEN 2018 Ben jij gebet ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info