Bouworde Vlaanderen VZW

  • slide
  • slide

Inschrijven

Inschrijven? Dat doe je zo!

  • Bekijk het kampaanbod en onthoud de kampcodes die jou interesseren (bv. IT1500)
  • Klik door naar het inschrijvingsformulier en vul alle velden in.

Je hebt je nu kandidaat gesteld voor deze kampen. Op basis van deze kandidatuur sturen we jou via e-mail een concreet kampvoorstel.

  • Hou dus je mailbox in de gaten - ook de spam of Ongewenste Post - want je ontvangt een paar dagen na je online inschrijving een concreet kampvoorstel. Na drie werkdagen zonder nieuws, contacteer je ons best.
  • Print de verzonden documenten af en lees alles aandachtig. Indien je akkoord gaat met het voorgestelde kamp, onderteken je het bevestigingsformulier. Hierop verklaar je kennis te hebben genomen van de organisatienota en de algemene en bijzondere voorwaarden (die we je samen met het bevestigingsformulier toesturen).
  • Je mailt ons de gescande versie binnen de zeven dagen terug of je stuurt het per post naar Bouworde vzw, JP Minckelersstraat 78, 3000 Leuven.
  • Je voegt een kopie van de Europese ziekteverzekeringskaart, mutaskaart of World Assistance kaart bij het bevestigingsformulier (identificatiezijde). Bezorg ons ook tijdig een recent uittreksel uit het strafregister.
  • Ook binnen de zeven dagen stort je het gevraagde bedrag voor het bouwkamp met duidelijke vermelding van je naam en kampcode (bv. IT1500) op het rekeningnummer BE16 7330 4975 5774.

Proficiat! Je bent nu definitief ingeschreven.

 

 

Oei, ik heb me bedacht...

Vóór je bevestiging

Indien je niet op het voorstel kan ingaan, laat je ons dat gewoon even weten via telefoon of mail. Je online-inschrijving vervalt kosteloos.

Ná je bevestiging

Je hebt je engagement met je handtekening bevestigd en dus zijn de annulatievoorwaarden van toepassing. In je eigen belang breng je ons zo snel mogelijk per brief of fax op de hoogte dat je niet mee kan op bouwkamp.

Een project volzet? Hoe kon ik dat weten?

In volle inschrijvingsperiode duurt het enkele dagen voordat een project op de site als volzet aangeduid staat. Het kan immers dat er voldoende kandidaten waren voor het kamp, maar dat wij nog niet alle bevestigingsformulieren ondertekend teruggestuurd kregen. Op die manier kan het zijn dat je jouw eerste projectkeuze niet toegewezen krijgt op het moment dat het kamp van je keuze toch niet als volzet op de website staat aangeduid. Om deze reden vragen we om een tweede en derde keuze aan te duiden.

Zijn alle kampen van je voorkeur volzet, dan nemen wij met jou contact op om een alternatief te zoeken.

Belangrijk weetje: Op de lancering heb je steeds voorinschrijfrecht. Daarna worden de inschrijvingen aanvaard op basis van de volgorde van de online-inschrijving.
 

Gebeten door vrijwiligerswerk? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je in!

Kalender

18/10 : Bezoek de infostand - VUB Go Abroad
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
18/10 : Bezoek de infostand - KUL Go International
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
21/10 : Bezoek ons tijdens Go Strange!
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info