Bouworde Vlaanderen VZW

 • slide
 • slide

Inschrijven

INSCHRIJVEN? DAT DOE JE ZO!

 • Bekijk het kampaanbod en onthoud de kampcodes die je interesseren (bv. MA1540)
 • Klik door naar het inschrijvingsformulier (link) en vul alle velden in.

Je hebt je nu kandidaat gesteld voor deze kampen. Op basis van deze kandidatuur sturen we jou via e-mail een concreet kampvoorstel.

 • Hou dus je mailbox in de gaten – ook de spam of ongewenste post – want je ontvangt een paar dagen na je online inschrijving een concreet kampvoorstel. Na drie werkdagen zonder nieuws, contacteer je ons best.
 • Print de verzonden documenten af en lees alles aandachtig. Indien je akkoord gaat met het voorgestelde kamp, vul je het bevestigingsformulier en de medische fiche in. Dit moet ondertekend worden door de deelnemer én diens ouder of voogd. Zo verklaren jullie kennis te hebben genomen van de organisatienota en van de algemene en bijzondere voorwaarden (die we je samen met het bevestigingsformulier hebben toegestuurd via mail).
 • Je mailt ons de gescande versie van het ingevulde en ondertekende bevestigingsformulier en medische fiche binnen de 7 dagen terug of je stuurt het per post naar Bouworde vzw, JP Minckelersstraat 78, 3000 Leuven.
 • Daarnaast stort je binnen de 7 dagen ook het gevraagde bedrag met duidelijke vermelding van je naam en kampcode (bv. MA1540) op het rekeningnummer BE16 7330 4975 5774.

Van zodra wij het bevestigingsformulier en geld ontvangen hebben, ben je definitief ingeschreven!

Om helemaal in orde te zijn voor vertrek, vraagt Bouworde 1 maand voor vertrek enkele documenten op:

 • je Europese ziekteverzekeringskaart (Europa) of klevertje ziekenfonds (Marokko)
 • je identiteitskaartgegevens (Europa) of de gegevens van je internationaal paspoort (Marokko). Controleer of dit nog geldig is voor je bouwkamp, zo niet, vraag je zo snel mogelijk een nieuwe identiteitskaart of paspoort aan.
 • Een kopie van het officieel document ‘reistoestemming voor minderjarige’ dat door je ouders dient afgehaald te worden op het gemeentehuis.

Opgelet: voor al deze documenten is het heel belangrijk dat je het origineel zelf meeneemt op bouwkamp!

Daarnaast bezorg je ons ook nog de ingevulde medische fiche die ondertekend is door je ouders/voogd. Wij zorgen ervoor dat de groepsbegeleiders deze bij zich hebben op kamp.

 

OEI, IK HEB ME BEDACHT…

Vóór je bevestiging

Indien je niet op het voorstel kan ingaan, laat je ons dat gewoon weten via telefoon of mail. Je online inschrijving vervalt kosteloos.

Ná je bevestiging

Je hebt je engagement met je handtekening en die van je ouder/voogd bevestigd en dus zijn de annulatievoorwaarden van toepassing (zie algemene en bijzondere voorwaarden die je krijgt toegestuurd bij het bevestigingsformulier). In je eigen belang breng je ons zo snel mogelijk op de hoogte dat je niet mee kan op bouwkamp. We vragen je dan om samen met je ouder/voogd een verklaring van annulatie in te vullen en te ondertekenen.

EEN PROJECT VOLZET? HOE KON IK DAT WETEN?

In volle inschrijvingsperiode duurt het even voordat een project op de site als volzet aangeduid staat. Het kan immers dat er voldoende kandidaten zijn voor een kamp, maar dat we nog niet alle bevestigingsformulieren ondertekend teruggestuurd kregen of dat nog niet alle bedragen overgeschreven zijn. Op die manier is het mogelijk dat je jouw eerste projectkeuze niet toegewezen krijgt op het ogenblik dat het kamp van jouw keuze toch niet als volzet op de website staat aangeduid. Om deze reden vragen we om een tweede en derde keuze aan te duiden.

Zijn alle kampen van jouw voorkeur volzet, dan nemen wij met jou contact op om een alternatief te zoeken.

Belangrijk weetje: op de lancering heb je steeds voorinschrijfrecht. Daarna worden de inschrijvingen aanvaard op basis van de volgorde van de online inschrijvingen.

Gebeten door vrijwiligerswerk? Schrijf je dan snel in!
 

Schrijf je in!

Kalender

18/10 : Bezoek de infostand - VUB Go Abroad
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
18/10 : Bezoek de infostand - KUL Go International
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
21/10 : Bezoek ons tijdens Go Strange!
Gebeten door vrijwilligerswerk & benieuwd naar wat Bouwo ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info