Bouworde Vlaanderen VZW

Nieuws

news thumb

Go vrijwillig - GoPro!

Help ons vrijwilligerswerk promoten en win een GoPro-camera om je bouwkampervaringen te vereeuwigen!

Lees meer
news thumb

Wa kost da, een vrijwilligersreis?

Waaruit bestaat het kostenplaatje? Wat is de grootste kost in het geheel? En betaal je ook lidgeld? ... Wij leggen het je graag uit!

Lees meer
news thumb

Trek samen met je vrienden op vrijwilligersreis!

Voor groepen vanaf 5 p. organiseert Bouworde vrijwilligersreizen op maat! Ver of dichtbij, kort of lang? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Lees meer
news thumb

Is jouw jeugdvereniging op zoek naar een kamplocatie?

Kies voor een vrijwilligersproject en geef jouw buitenlands kamp zo een extra dimensie. Er resten nog maar enkele topprojecten in juli!

Lees meer

FilmpjesBeleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15 en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas of jeugdbeweging, of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help met Bouworde vzwte bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Schrijf je in!

Kalender

04/02 : Metselen voor beginners
Ga jij deze zomer een school bouwen in Marokko? Of renoveer ... meer info
09/02 : Infoavond Bouworde
Heb je interesse om op kamp te gaan, maar zit je nog met een ... meer info
09/03 : Infoavond Bouworde
  Heb je interesse om op kamp te gaan, maar zit ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info