Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15- en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas/jeugdbeweging of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help Bouworde vzw  zo te bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Infomoment reisbegeleider Karavaan

De reismicrobes te pakken én is groepen begeleiden je passie? Dan is reisbegeleider worden via Karavaan misschien iet voor jou!

Lees meer
news thumb

11/07/2015 - Herdenking Srebrenica laat diepe indruk na op vrijwilligers Bouworde vzw

Zaterdag woonden 4 Bouwordevrijwilligers in Srebrenica de herdenking bij voor de massamoord op meer dan 8.000 moslims, 20 jaar geleden. Een verslag.

Lees meer
news thumb

Waar naartoe in augustus of september?

Tijd voor een welverdiende vakantie! Ontdek hier hoe je die plotse zee van tijd in augustus en september in kan vullen.

Lees meer
news thumb

Actie in de kijker

100 km wandelen? Voor het goede doel? Zottekes! Maar Joke gaat er resoluut voor en laat zich sponsoren ten voordele van Nepal.

Lees meer

Filmpjes


Evalueer jouw kamp

Kalender

03/09 : Inhaalpreparee
meer info
09/09 : Preparee MA1546
Voorbereidende vorming voor 15-17-jarigen en hun begeleiders ... meer info
03/10 : Evaluatie groepsbegeleiders
Evaluatie voor groepsbegeleiders die in 2015 een kamp begele ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info