Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15 en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas of jeugdbeweging, of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help met Bouworde vzwte bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Terugbetaling reisvaccins

Wist je dat heel wat ziekenfondsen de aankoopprijs van een aantal (reis)vaccins en soms zelfs malariapillen deels terugbetalen?

Lees meer
news thumb

Capture those moments!

Win deze zomer ons hart met jouw foto- en/of filmtalent en ga aan de haal met een ballonvlucht!

Lees meer
news thumb

Filippijnen + Indonesië - Do the combo!

Op zoek naar een extra extra lange vrijwilligerservaring? Combineer dan het project in de Filippijnen met de vrijwilligersreis naar Indonesië!

Lees meer
news thumb

Langdurig vrijwilligen!

Net afgestudeerd? Nood aan een sabbatperiode of je wil graag een langere periode als vrijwilliger aan de slag? Trek er dan langer op uit!

Lees meer

Filmpjes


Schrijf je in!

Kalender

25/06 : Preparee Armenië, Georgië en Kirgizië
Voorbereidende vorming voor vrijwilligers die in 2016 op kam ... meer info
25/06 : Preparee Griekenland
Voorbereidende vorming voor vrijwilligers die in 2016 op kam ... meer info
25/06 : Preparee Polen, Tsjechië en Estland
Voorbereidende vorming voor vrijwilligers die in 2016 op kam ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info