Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15- en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas/jeugdbeweging of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help Bouworde vzw  zo te bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Last call - schrijf je nú in

Je hebt nog enkele dagen de tijd om je in te schrijven voor de herfstkampen. Niet aarzelen!

Lees meer
news thumb

Bouworde zkt verse vis

Heb je een leuk bouwkamp achter de rug en wil je ook tijdens het jaar die typische Bouworde-sfeer opsnuiven? Engageer je voor onze Kernploeg!

Lees meer
news thumb

Fotowedstrijd - deadline 30/09!

Wil jij nog kans maken op één van onze leuke prijzen? Haast je, rep je!

Lees meer
news thumb

Bouwkampen dichtbij huis!

Heb je wel eens ‘goesting’ in een korte vakantie in eigen land? Kies dit najaar dan zeker voor een van onze short breaks!

Lees meer

Filmpjes


Evalueer jouw kamp

Kalender

04/10 : Preparee herfstkampen (15-17-jarigen)
Voorbereidende vorming voor 15-17-jarigen en hun begeleiders ... meer info
04/10 : Evaluatie groepsbegeleiders (18-30-jarigen)
meer info
07/10 : Evaluatie Nepal
Evaluatievergadering voor vrijwilligers aan het project in h ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info