Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15- en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas/jeugdbeweging of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help Bouworde vzw  zo te bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

17/10 - Buna Fiesta 2015

Het Bouwordeseizoen afsluiten doen we met Buna Fiesta 2015, een swingend reüniemoment! Pik je vooraf nog een gratis workshop mee?

Lees meer
news thumb

Live meet and greet ;)

Al je bouwkampvragen live aan Bouworde en haar ervaringsdeskundigen stellen? Dat kan bij een bezoekje aan één van deze infostanden!

Lees meer
news thumb

Last minute tip - herfstvakantie

15- tot 17- jarigen halen deze herfst hun hartje op in Marokko. Voor 18+ hebben we Zuid-Italië in de aanbieding!

Lees meer
news thumb

Trek in 2016 met je klas, jeugdbeweging of vriendengroep op vrijwilligersreis!

Het projectaanbod voor klassen, jeugdbewegingen, studentenclubs, ... staat NU online! Lees meer en stippel samen met Bouworde je ideale bouwkamp uit!

Lees meer

Filmpjes


Evalueer jouw kamp

Kalender

17/10 : Marokkaans koken
Tijdens deze workshop maak je kennis met de Marokkaanse keuk ... meer info
17/10 : Filmvertoning: Mandela: long walk to freedom
Wil je de avond van de Buna Fiesta rustig inzetten? Trommel ... meer info
17/10 : Buna Fiesta
Het Bouwordeseizoen afsluiten doen we ook in 2015 weer op he ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info