Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15- en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas/jeugdbeweging of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help Bouworde vzw  zo te bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Karavaan zkt reisbegeleiders

Krijg je na je bouwkamp maar niet genoeg van die reismicrobes? Dan is reisbegeleider worden misschien iets voor jou!

Lees meer
news thumb

Vlaamse jeugdraad zkt enthousiaste jongeren

Zin om mee te denken, te adviseren, te dromen, ... om Vlaanderen jeugdvriendelijker te maken? Stel je kandidaat voor de AV van de Vlaamse Jeugdraad.

Lees meer
news thumb

Preparee² -bis

We kennen het wel allemaal… je bent op de reis van je leven, maar je darmen denken daar anders over. Do’s and don’ts - reizigersdiarree

Lees meer
news thumb

Neem deel aan Fredjes filmchallenge!

Neem een Fredje (onze frisbeemascotte) mee op bouwkamp, gooi hem de wereld rond en neem zo deel aan 'Fredjes filmchallenge'

Lees meer

Filmpjes


Evalueer jouw kamp

Kalender

03/09 : Infomoment Bouworde vzw
Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk en heb je zin om de w ... meer info
06/09 : Preparee herfst en kerstkampen (15-17-jarigen)
Voorbereidende vorming voor 15-17-jarigen en hun begeleiders ... meer info
07/09 : Metselen voor beginners
Tijdens deze workshop kom je te weten hoe je zelf op een vei ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info