Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15 en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas of jeugdbeweging, of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help met Bouworde vzwte bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Sluiting Bouwordesecretariaat

Opgelet! Vrijdagnamiddag 27/05 is het Bouwordesecretariaat uitzonderlijk gesloten.

Lees meer
news thumb

Filippijnen + Indonesië - Do the combo!

Op zoek naar een extra extra lange vrijwilligerservaring? Combineer dan het project in de Filippijnen met de vrijwilligersreis naar Indonesië!

Lees meer
news thumb

Langdurig vrijwilligen!

Net afgestudeerd? Nood aan een sabbatperiode of je wil graag een langere periode als vrijwilliger aan de slag? Trek er dan langer op uit!

Lees meer
news thumb

25/05 - extra infoavond

Ben je nog niet ingeschreven voor een vrijwilligers, maar heb je wel de smaak te pakken en je wenst graag extra info? Kom dan zeker langs!

Lees meer

Filmpjes


Schrijf je in!

Kalender

31/05 : Infoavond Albanië
meer info
06/06 : Infoavond langdurige vrijwilligersreizen 2016-2017
Net afgestudeerd? Nood aan een sabbatperiode of zin om je op ... meer info
24/06 : Preparee West-Europa
Voorbereidende vorming voor vrijwilligers die in 2016 op kam ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info