Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15- en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas/jeugdbeweging of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help Bouworde vzw  zo te bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

In the spotlight - vrijwilligerswerk in bruisend Afrika!

Laat je deze zomer verrassen door dit kleurrijke en gastvrije continent. Kies voor een van de vele vrijwilligersvakanties in Afrika!

Lees meer
news thumb

Open Werkdagen - proeven van vrijwilligerswerk

Tijdens een Open werkdag steek je samen met andere vrijwilligers 1 dag een handje toe op een van onze projecten in België. Een echte smaakmaker!

Lees meer
news thumb

Coworking@bouworde / Lokaal te huur

Bouworde is veel méér dan vrijwilligerswerk...je kan nu ook bij ons terecht voor een coworkingplaatsje en voor de huur van een tof lokaal!

Lees meer
news thumb

Extra vrijwilligersvakanties online!

Hou je van vrijwilligerswerk met een internationaal karakter? Dan zijn volgende extra bouwkampen zeker iets voor jou!

Lees meer

Filmpjes


Kalender

24/04 : Start to veggie
Konijnenvoer? Geitenwollensokken? Wij laten je de verscheide ... meer info
26/04 : Preparee Oost-Europa (18-30-jarigen)
meer info
26/04 : Graffiti
Op de graffitimuren in Park Spoor Noord maken we zelf een on ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info