Bouworde Vlaanderen VZW

Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15 en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas of jeugdbeweging, of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help met Bouworde vzwte bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Bouworde vzw genomineerd voor Gastvrije Award

Bouworde is door Vluchtelingenwerk Vlaanderen genomineerd voor een Gastvrije Award. Deze bekronen gastvrije initiatieven voor vluchtelingen

Lees meer
news thumb

Sociaal tarief

Wist je dat jongeren uit gezinnen met een laag inkomen aan een sterk verminderd tarief kunnen deelnemen aan een vrijwilligersreis?

Lees meer
news thumb

Aanslagen Brussel

Omwille van de aanslagen konden niet alle vrijwilligersreizen ongewijzigd doorgaan.Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun familie.

Lees meer
news thumb

Bouworde gastvrij!

In 2016 organiseren we allerlei bouwkampen waarbij Bouwordevrijwilligers vluchtelingen warm welkom heten!

Lees meer

Filmpjes


Schrijf je in!

Kalender

07/05 : Preparee 15-17-jarigen Marokko
Verplichte kennismakingsdag voor 15-17-jarigen en hun kampbe ... meer info
07/05 : Henna schilderen
Leer de kneepjes van het hennaschilderen. De lesgever vertel ... meer info
07/05 : Marokkaans koken
Tijdens deze workshop maak je kennis met de Marokkaanse keuk ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

* verplichte velden
/ /

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info