Beleef méér!

Ben jij gebeten door vrijwilligerswerk? Hou jij ervan om tijdens je vakantie een land op een nét iets andere manier te ontdekken en je daarbij als vrijwilliger in te zetten op een sociaal, technisch of ecologisch vrijwilligersproject?

Bouworde vzw organiseert vrijwilligersvakanties voor jongeren tussen 15- en 30 jaar op meer dan 70 projecten in binnen- en buitenland. Een bouwkamp vormt de ideale combinatie van een kamp, groepsreis, vakantie en vrijwilligerswerk!

Ver weg, dichtbij, een korte break, enkele weken of zelfs maanden, met je klas/jeugdbeweging of als individuele deelnemer aansluiten bij een groep (internationale) jongeren, … het kan allemaal!

Ervaar via vrijwilligerswerk wat het is om anderen effectief een beter bestaan te bezorgen en help Bouworde vzw  zo te bouwen aan een betere wereld!

…omdat vrijwilligers en vrijwilligerswerk broodnodig zijn.

Nieuws

news thumb

Ga extra lang op bouwkamp!

Volstaan enkele weken vrijwilligerswerk niet voor jou? Kies dan voor één van Bouwordes langdurige vrijwilligersreizen!

Lees meer
news thumb

22/04 - laatste algemene infoavond

Nog niet ingeschreven voor een bouwkamp? Nog vragen of extra info nodig? Dan is de laatste infoavond van het seizoen een must!

Lees meer
news thumb

Extra internationale bouwkampen online!

Zin om je vrijwilligersvakantie een extra interculturele boost te geven? Ontdek dan snel onze extra internationale bouwkampen!

Lees meer
news thumb

Afrika, veel meer dan Ebola

Afrika komt vaak negatief in het nieuws. Dat schrikt vrijwilligers soms af. Niet nodig! Ontdek meer over Afrika, Ebola & Bouwordes Afrikaprojecten!

Lees meer

Filmpjes


Kalender

19/04 : Preparee Zwart-Afrika
Voorbereiding voor alle 18-30-jarigen die in 2015 op kamp ga ... meer info
19/04 : Frans voor op reis
We kregen allemaal Frans op school, van de vervoeging van le ... meer info
19/04 : Afrikaans koken
Ontdek de geuren, kleuren en smaken van de Afrikaanse keuken ... meer info
Bekijk kalender

Nieuwsbrief

Doe meer

Er zijn verschillende mogelijkheden om méér te doen voor Bouworde vzw. Onder het motto 'vele handen maken licht werk' dragen wij alle initiatieven een bijzonder warm hart toe ... meer info